Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yandal ile Kurumlararası Kredi Transferi Yapılmasına İlişkin Yönetmeliğin Üniversitemizde uygulama ilkelerine göre, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı için Fakültemiz Bölümlerine yapılan Başarı Durumuna Göre Yatay Geçiş Başvurularına ait değerlendirme sonuçları aşağıdadır:

TEKNOLOJİ  FAKÜLTESİ
2023-2024 ÖĞRETİM YILI KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI (Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü)
Tercih Ettiğiniz Fakülte Tercih Ettiğiniz lüm Sınıf SONUÇ
Disiplin Öss Puan Öss Giriş Giriş Yılı Transkript Okumakta Olduğunuz Değerlendirme
Ceza Türü Yılı Taban Puanı Notu Fakülte Puanı
1 MU*** SA**** YOKTUR SAY 2022 307,60018 319,03481 3, 34 Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Teknoloji Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği 2 90,6463 KABUL
TEKNOLOJİ  FAKÜLTESİ
2023-2024 ÖĞRETİM YILI KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI (Mekatronik Mühendisliği Bölümü)
Ceza Türü Yılı Taban Puanı Notu Fakülte Puanı
1 ME**** ME*** DU*** YOKTUR SAY 2020 372, 03801 299,394 1, 07 Bandırma  On Yedi Eylül
Üniversitesi
Mühendislik ve Doğa Bilimleri
Fakültesi
Yazılım Mühendisliği Teknoloji Fakültesi Mekatronik mühendisliği 1 74,54547 RED
TEKNOLOJİ  FAKÜLTESİ
2023-2024 ÖĞRETİM YILI KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI (Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü)
Ceza Türü Yılı Taban Puanı Notu Fakülte Puanı
1 İB***** SÖ*** Afyon Kocatepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Mühendisiği Teknoloji Fakültesi Elektrik Elektronik
Mühendisliği
RED
Kurum içi
yatay geçiş
kontenjanı
yoktur.

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAŞARI DURUMUNA GÖRE YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KAYIT İŞLEMLERİ

Başlama Tarihi                 Bitiş Tarihi

Kesin Kayıt  :            21.08.2023                       23.08.2023

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı (Başarıya Göre) kayıt hakkı elde eden öğrencilerin kayıtları yukarıda belirtilen tarihleri arasında Teknoloji Fakültesi Öğrenci İşleri Birimine şahsen başvurularak yapılacaktır. Belirtilen tarihlerde başvuru yapmayan öğrenciler kayıt haklarından vazgeçmiş sayılacaklardır. Ön kayıt esnasında aşağıda belirtilen belgeleri teslim etmeyen öğrencilerin kesin kayıt esnasında bu belgeleri teslim etmeleri zorunludur.

İstenilen Belgeler:

ÖSYS/LYS/YKS Sonuç Belgesi (internet çıktısı, Doğrulama kodlu yada Onaylı) Transkript, Ders içerikleri  (İnternet bağlantısını gösteren yazı geçerlidir.), Disiplin cezası almadığına dair belge, Yatay geçiş yapmasında sakınca yoktur belgesi, Nüfus cüzdanı veya T C Kimlik kartı fotokopisi, (2) Adet vesikalık fotoğraf.

Kayıt dilekçesi için TIKLAYINIZ.

28 Temmuz 2023, Cuma 464 kez görüntülendi