2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Bahar dönemi ders programları her program için aşağıda verilmiştir. Öğrencisi olduğunuz bölümün üzerine tıklayarak bölümünüz programlarına ulaşabilirsiniz.

Elektrik Elektronik Mühendisliği Normal Öğretim

Elektrik Elektronik Mühendisliği İkinci Öğretim

Makine Mühendisliği Normal Öğretim

Makine Mühendisliği İkinci Öğretim

Mekatronik Mühendisliği Normal Öğretim

Mekatronik Mühendisliği İkinci Öğretim

Otomotiv Mühendisliği Normal Öğretim

Otomotiv Mühendisliği İkinci Öğretim

Metalürji ve Malzeme Mühendisliği Normal Öğretim

***Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü, Sayısal Analiz dersi (Doç. Dr. Hasan Öğünmez) Pazartesi sabah 9:30’a alınmıştır.

*** Otomotiv Mühendisliği bölümü,  Otomotiv Elektrik Elektroniği ve Otomotiv Mühendisliği Prensipleri II dersleri Mühendislik Fakültesi karşısı Teknoloji Fakültesi laboratuvarlarından 238 nolu laboratuvarda gerçekleşecektir.

***  Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü, Elektropnömatik ve Elektrohidrolik Sistemler dersi Mühendislik Fakültesi karşısındaki Teknoloji Fakültesi Laboratuvarlarından Hidrolik ve Pnömatik laboratuvarında gerçekleştirilecektir.

Not: 30(otuz) dakikalık periyotlarla duyuru güncellenmektedir, takip ediniz.

17 Şubat 2022, Perşembe 3187 kez görüntülendi