İşletmede Mesleki Eğitim Bilgilendirme

İşletmede Mesleki Eğitim 02.10.2023 ile 12.01.2024 tarihleri arasında yapılacaktır. Ders kaydınızı yaparken İşletmede Mesleki Eğitim ile birlikte Yaz stajını almayı unutmayınız. Alamadığınız veya devam mecburiyeti olan dersleriniz (uygulama saati, teori ders saati ile aynı veya fazla olan) veya DZ ile kaldığınız ders varsa İşletmede Mesleki Eğitime gidemezsiniz.

İşletmede Mesleki Eğitim Başvurusu İçin Teslim Edilmesi Gereken Belgeler

Akademik takvimin güncellemesinden dolayı tüm öğrencilerimizin yeniden form doldurmaları gerekmektedir. Online İşletmede Mesleki Eğitim başvurusu için öğrencilerimiz, sisteme İşletmede Mesleki Eğitim Başvuru Formu (Kaşeli ve ıslak imzalı), İş Güvenliği Belgesi ve Transkriptini yükleyeceklerdir. Sisteme belgeler yüklendikten sonra başvurusu onaylanan öğrencilerimizin, SGK girişlerinin yapılabilmesi için aşağıda belirtilen evrakları 25.09.2023 tarihi mesai bitimine kadar elden teslim etmeleri ve aynı zamanda kayıt yenileme işlemlerini yapmaları gerekmektedir. Bu tarihten sonraki müracaatlarda devamsızlık işleyecektir.

1- İşletmede Mesleki Eğitim Başvuru Formu (Kaşeli ve ıslak imzalı)
2- İş Güvenliği Belgesi
3- Transkript