2024–2025 eğitim-öğretim yılında fakültemiz bölümlerine kayıt yaptıran 1. sınıf öğrencilerine Üniversitemiz ve şehrimizin sunduğu hizmetler hakkında bilgi sahibi olmaları sağlanarak, sağlıklı ve psikososyal yönden etkili bir eğitim-öğretim dönemi geçirmelerine yönelik oryantasyon (uyum) programı 03.10.2024 tarihinde İbrahim Küçükkurt Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Düzenlenen Oryantasyon (Uyum) Programında, üniversitemize kayıt hakkı kazanan değerli öğrencilerimizin Afyonkarahisar’a ve üniversite yaşamına uyum sürecine yardımcı olmak ve öğrencilik yaşamı boyunca eğitim öğretim faaliyetleri açısından sorun yaşamamasına ve üniversite kaynaklarını tanımasına yardımcı olacak, Değişim Programları (Erasmus, Farabi ve Mevlana), Erasmus öğrenim ve staj hareketliliği, Girişimcilik ve Kariyer ( E-İnsan Ve İş İlanları, Kariyer Fırsatları) Uzaktan Eğitim Sistemi, İnternet Hizmeti, Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS),Rehberlik Hizmeti, Yemekhane Hizmeti, Kampüs olanakları, Öğrenci Kulüpleri ve toplulukları ile Bağımlılıkla Mücadele ile ilgili bilgiler verilmiştir.

Katılımı ve destekleri için Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğüne, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına, Bilgi İşlem Daire Başkanlığına, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına , Uluslararası İlişkiler Uyg. ve Araş. Merkezi Müdürlüğüne, Girişimcilik ve Kariyer Geliştirme Uyg. ve Arş. Merkezi Müdürlüğüne, Teknoloji Yarışmaları Koordinatörlüğüne ve LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı Eskişehir İl Koordinatörlüğüne teşekkür ederiz.

04 Ekim 2024, Cuma 248 kez görüntülendi