Fakültemiz 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılının ilk Akademik Kurul Toplantısı, 17.09.2024 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet KARAKAŞ’ın katılımıyla gerçekleştirildi.
Toplantıda Rektör Karakaş; akademik kurulların önemine, Üniversitemiz yönetiminin yaptığı çalışmalara değinerek 2024-2025 Eğitim Öğretim yılının öğrencilerimize, akademik ve idari personelimize hayırlı olmasını diledi.
Toplantı Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Halil AYTEKİN, eğitsel performans ölçeği anketi ile danışmanlık anketi değerlendirmelerini paylaştı. 2024 yılı “Web of Science” verilerine göre fakültemiz öğretim elemanı başına düşen yayın sayısını üniversitemiz geneline göre karşılaştırmasını ve akademik verileri paylaşarak sunumunu tamamladı. Dekan Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi Şükrü ÜLKER güz dönemi yapılan planlamalar ve ders kayıtları hakkında bilgilendirmeyi yaptıktan sonra Dekanımız Prof. Dr. Ayhan EROL 2023-2024 Eğitim Öğretim yılını değerlendirerek komisyonlarda görev alan akademisyenlere teşekkür etti. Konuşmasının devamında 2024-2025 yılında Fakültemiz bölümlerinin doluluk oranlarının memnuniyet verici olduğunu belirtmiştir. Fakülte bünyesindeki çalışmalardan bahsettikten sonra toplantı öğretim elemanlarımızın öneri ve görüşlerini ifade ettikleri dilek ve temenniler bölümünün ardından sona erdi.

18 Eylül 2024, Çarşamba 68 kez görüntülendi