Üniversitemiz Ön lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 14. maddesinin 5. fıkrası kapsamında, “Mezuniyeti için gerekli tüm yükümlülüklerini yerine getirip sadece devam şartını sağlamış olduğu tek dersi kalan son sınıf öğrencilerine, başvurmaları halinde, bir defaya mahsus olmak üzere tek ders sınavı açılacaktır.” hükmü uyarınca 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar dönemi sonunda tek ders sınavına girme hakkına sahip olan öğrencilerimizin söz konusu sınava girebilmek için başvurularını 30 Temmuz 2024 Salı günü mesai bitimine kadar aşağıdaki linkte yer alan “Tek Ders Sınavı Başvuru Dilekçesi’ ni  ve “Transkriptini” Danışman hocasının onayından sonra Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimine elden ulaştırmaları gerekmektedir.

Tek ders sınavları 1 Ağustos 2024 Perşembe günü saat: 13.00 ‘de Fakültemiz Z-03 no.lu derslikte yüz yüze yapılacaktır.

Tek Ders Sınav Başvuru dilekçesi için tıklayınız.

18 Temmuz 2024, Perşembe 212 kez görüntülendi