Değerli hocalarımız ve Sevgili öğrenciler,

Üniversite olarak sadece eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme alanında değil aynı zamanda toplumsal katkı alanında da görevlerimiz bulunmaktadır. Temel insan haklarına yönelik bazen önemli uyarılarda bulunmak da temel görevlerimiz arasındadır. Bu kapsamda Gazze’deki masum insanları yok etmeyi amaçlayan sistematik saldırıları ve bu saldırılara ilişkin Amerika ve diğer ülkelerdeki barışçıl protesto gösterisinde bulunan üniversite öğrencilerine ve hocalarına yapılan muameleyi kınamak amacıyla 8 Mayıs Çarşamba günü saat 11:45’te İmaret Camii önünden başlayıp Kurtuluş-Milli Egemenlik Caddesi güzergahındaki yürüyüş sonrasında Zafer meydanında Rektör hocalarımızın yapacağı basın açıklamasına hocalarımızın ve öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz.

08 Mayıs 2024, Çarşamba 21 kez görüntülendi