1. Mazeret sınavları 11-15 Aralık 2023 tarih aralığında sınav çakışması olmayacak şekilde dersin öğretim elemanının uygun gördüğü yer ve zamanda yapılacaktır.
  2. Öğrenciler yönetmelik kapsamındaki haklı ve geçerli nedenlere dayalı mazereti dolayısıyla ara sınavlara katılamaz ise sınav tarihinden itibaren (10) on gün içerisinde dilekçe vermesi Öğrencilerin mazeretlerinin kabulü halinde, önceden belirlenecek bir günde, mazeret sınavı yapılır.
  3. Mazeret sınav hakkı talep edecek öğrenciler kanıtlayıcı belgeler (sağlık raporları vb.) ile birlikte mazeret sınavı dilekçesini öğrenci işleri bürosuna elden teslim veya teknoloji@aku.edu.tr adresine mail atmalıdırlar. (En geç 05 Aralık 2023 Salı günü mesai saati (17:30) bitimine kadar)
  4. Mazeret sınavı dilekçesi doldurulmadan ve kanıtlayıcı belgeler ibraz edilmeden yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.
  5. Öğrencilerin mazeretleri birim yönetim kurulu kararı ile sağlık sorunları için mazeret sınav hakkı tanınabilecektir. Mazeret sınavına girebilecek öğrencilerin listesi fakülte web sayfamızdan yayınlanacaktır.
  6. Mazeret sınavı dilekçesini öğrenci formları teknoloji.aku.edu.tr adresinden temin edilmelidir. (Başka kurum/ birimlere ait dilekçeler kabul edilmeyecektir.)
  7. Alan dışı dersten mazeret sınavına başvuracak öğrencilerimiz, dilekçelerini Alan Dışı dersi aldığı birime vereceklerdir.

Tüm Öğrencilerimize Duyurulur!

30 Kasım 2023, Perşembe 180 kez görüntülendi