Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Stanford Üniversitesinden bilim adamlarının öncülük ettiği, Hollanda’dan da bilim insanlarının yer aldığı bir ekip tarafından atıf sayısı, h indeksi, hm indeksi, kendine atıf oranı gibi değişkenlerden oluşan ve kompozit indikatör bilimsel etki endeksi kullanılarak yapılan başarı sıralamasında dünyada yüzde 2’lik dilime giren “World Top % 2 Scientists List” araştırmacılar belirlendi.

Sıralama, “Kariyer Boyu Etki” ve “2023 Etki Sıralaması” olarak iki kategoride listelendi.

2023 Etki Sıralamasında  Fakültemiz Makine Mühendisliği Öğretim Üyesi, Doç. Dr. Ceyhun Yılmaz, (119402),  Makina Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kubilay Aslantaş (182060),  Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yusuf Kayalı (188393), Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. İsmail Koyuncu (197288) sıralamaları ile “World Top % 2 Scientists List” sıralamalarında yer aldı.
Hocalarımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
11 Ekim 2023, Çarşamba 281 kez görüntülendi