Yaz Okulu Kapanan Dersler ve Ücret İadesi Hakkında

Fakültemiz 2022-2023 Yaz döneminde, kesin kayıtlar sonucunda yeterli öğrenci sayısına ulaşılmadığı için dersler kapatılmıştır.

Kapatılan dersin ücret iadeleri için aşağıda belirtilen linkteki dilekçenin doldurularak Dekanlığımıza e-posta (teknoloji@aku.edu.tr) veya Fakültemiz öğrenci işleri birimine elden en geç 31 Ağustos 2023 Perşembe günü mesai bitimine kadar teslim edilmesi gerekmektedir.

Öğrencilerin iade dilekçesine kendilerine ait hesap IBAN numaralarını yazmaları gerekmektedir. Başkasına ait hesaba ‘Anne-Baba-Kardeş-Arkadaş veya Ek Hesap dahil’ iade yapılmaz.

Not: Yaz okulu hakkındaki güncel bilgiler için Rektörlük Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı sayfasındaki yaz okulu duyurularının da takip edilmesi gerekmektedir.

Yaz Okulunda Açılmayan Derslerin İade Dilekçesi İçin TIKLAYINIZ.

  • Öğrenciler Üniversitemizdeki yaz okulunda açılmamış olan derslerini; toplam ders saatinin, kredisinin veya AKTS değerinin eşit veya daha fazla olması ve BYK kararıyla içeriğinin uygun bulunması kaydıyla, öğrencinin ilgili yılda yerleştiği programın taban puanından daha yüksek bir puanla öğrenci kabul eden bir üniversiteden alabilir.

 

  • Fakültemizde Açılmayan Dersler İçin Diğer Üniversiteden Ders Alma Başvuru Dilekçesi İçin TIKLAYINIZ.

 

 

22 Temmuz 2023, Cumartesi 1844 kez görüntülendi