23 Aralık 2022 Cuma günü, makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bekir Yalçın sorumluluğunda Fakültemiz Makine, Elektrik Elektronik, Mekatronik ve Otomotiv Mühendisliği öğrencileri ile Karcan Kesici Takım (Eskişehir) fabrikasına teknik gezi düzenlenmiştir.

Ziyaretimizde, Karcan Kesici Takım firması Ar-Ge Müdürü Havacılık Mühendisi Çağlar Yavaş bey ve Projelerden Sorumlu Malzeme Mühendisi Ali Şanlı bey firmanın Tübitak projelerinden, uluslararası işbirliklerinden ve havacılık, savunma, medikal ve otomotiv sanayilerine kesici takım üretimi konularında bilgiler verdiler.

Ayrıca, İnsan Kaynakları Müdür Mustafa AVANAŞ bey de öğrencilerimize şirketlerinde staj yapma ve istihdam olma konusunda sunum yaptılar. Bununla birlikte Karcan ArGe merkezinde fakültemizle bilimsel çalışma ve proje geliştirme konularında bilgi paylaşımı yapılmıştır.

Karcan firması yöneticilerine bilgi paylaşımı ve göstermiş oldukları ilgiye teşekkür eder, saygılar sunarız.

26 Aralık 2022, Pazartesi 345 kez görüntülendi