Yaz Okulu Kapanan Ders ve Ücret İadesi Hakkında

2021-2022 Yaz döneminde kesin kayıtlar sonucunda yeterli öğrenci sayısına ulaşamayan aşağıdaki dersler kapatılmıştır.

1 Teknoloji Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği EEM201 DİFERANSİYEL DENKLEMLER
2 Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği MEK202 DİNAMİK

Teknoloji Fakültesi 2021 – 2022 yılı yaz okulu ders kayıt haftası sonunda kapatılan derslere kayıt yaptıran öğrencilerimiz, 23-24 Temmuz 2022 tarihleri arasında öğrenciler kendi danışmanları tarafından, açılmış olan başka bir derse kayıt yaptırabilirler. Ders almak istemiyorlarsa ise ücret iadesi için mutlaka aşağıda belirtilen linkteki dilekçenin doldurularak Dekanlığımıza teslim edilmesi gerekmektedir.

2021-2022 yılı Yaz Okulunda hatalı ders kayıtları ile fazla yatırılan ücret iadeleri ve kapatılan dersin ücret iadeleri için aşağıda belirtilen linkteki dilekçenin doldurularak Dekanlığımıza e-posta veya fax olarak veya öğrenci işleri birimine elden en geç 15 Ağustos 2022 Pazartesi günü mesai bitimine kadar teslim edilmesi gerekmektedir.

Kesin açılan dersler çıkartılamaz ve bu dersler için ücret iadesi talep edilemez.

Ücret iadeleri öğrencinin OBİS’teki kendisine ait İBAN numarasına yapılacaktır. Ücret iadeleri için öğrencinin (Başkasına ait hesaba ‘Anne-Baba-Kardeş-Arkadaş veya Ek Hesap dahil’ iade yapılmaz) banka İBAN numarası bilgilerini OBİS’e girmesi zorunludur.

Not: Yaz okulu hakkındaki güncel bilgiler için Rektörlük Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı sayfasındaki yaz okulu duyurularının da takip edilmesi gerekmektedir.

  • Yaz Okulunda Açılmayan Derslerin İade Dilekçesi İçin Tıklayınız.
23 Temmuz 2022, Cumartesi 1053 kez görüntülendi