Afyon Kocatepe Ünivesitesi Teknoloji Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü yurt dışından gelen Yüksek Lisans ve Doktora öğrencilerinin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof Dr. Ayhan EROL, akademik değişim programları çerçevesinde Cezayirdeki Hassiba Ben Bouali Üniversitesinden gelen doktora öğrencisi olan Hadjer Didouh’ın çalışmalarının deneysel kısımlarını yapmak üzere ünivesitemize geldiğini ve Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümünde bulunan “Korozyon ve Yüzey İşlemleri Laboratuarında” çalışmalarına devam ettiğini belirtti. Teknoloji Fakültesinin uygulama imkanlarının her geçen güngeliştiğini belirten Prof Dr. Ayhan Erol, özellikle yurt dışında Yüksek Lisans ve Doktora yapan yabancı öğrencilerin değişim programları ile Ünivesitemize olan ilgilerinin artarak devam ettiğini söyledi.

23 Haziran 2022, Perşembe 299 kez görüntülendi