Üniversitemiz Senatosu’nun kararı gereğince Fakültemizde kayıtlı öğrencilerin 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Dönemi Stajı ve Yaz okulunun beraber yürütülmesi ile ilgili kararlar aşağıdaki belirtilmiştir.

2020-2021 Eğitim-öğretim yılı bahar dönemi sonu itibariyle ara sınıflarda olan (2. ve 3. Sınıf) öğrencilerimiz yaz stajlarını işletmelerde yapacaklardır. Bu öğrencilerimiz aynı anda yaz okulundan ders almayacaktır.

2020-2021 Eğitim-öğretim yılı bahar dönemi sonu itibariyle son sınıf ve mezun durumunda olan öğrencilerimiz kalan yaz stajlarını işletmelerde yapacaklardır. Bu öğrencilerimiz, isterlerse yaz staj uygulaması ile birlikte yönetmeliklere uygun olarak yaz okulundan ders alabileceklerdir.

06 Temmuz 2021, Salı 2069 kez görüntülendi