Teknoloji Fakültesi Dekanlığı 2020-2021 Bahar Yarıyılı akademik kurulu 25.02.2021 Perşembe günü saat 14:00’de İbrahim Küçükkurt salonunda gerçekleştirildi. Rektörümüz sayın Prof. Dr. Mehmet KARAKAŞ ve Rektör Yardımcımız sayın Prof. Dr. Yılmaz YALÇIN’ ın katılımlarıyla gerçekleşen hatıra fotoğrafı çekimi sonrasında, Berdan Cıvata Yönetim Kurulu Başkanı ve duayen sanayi insanı Yük. Mak. Müh. Hasan ŞEMSİ Bey’ in fakültemize olan destekleriyle ilgili konuşmaları ve sembolik ilk dersin ardından akademik kurul gerçekleştirilmiştir.

Not: Berdan civata ülkemizdeki önemli ve kritik projelere (Akkuyu nükleer santrali, Çanakkale boğaz geçiş köprüsü, ülkemizdeki rüzgar santralleri vb.) bağlantı elemanları üreten önemli bir sanayi kuruluşudur. www.berdancivata.com

02 Mart 2021, Salı 3806 kez görüntülendi