Aşağıda bağlantısı verilen tabloda ismi bulunan öğrenciler 14-21 Aralık tarihleri arasında mazeret sınavına girmeye hak kazanmışlardır.

Önceden mazeret başvurusunda bulunduğu halde notları sonradan yapılan hesaplama sonucunda düzelmiş olan ve mazeret başvurusundan vazgeçmek isteyen öğrencilerimiz öğretim elemanıyla iletişime geçip, mazeret başvurularını geri çektiklerine dair dilekçelerini teknoloji@aku.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. Aksi halde, kendilerine mazeret hakkı verilmesi durumunda, yapılacak olan mazeret sınavından alacakları notlar geçerli olacaktır.

Mazeret başvurusunda bulunup aşağıdaki tabloda ismi bulunmayan öğrenciler teknoloji@aku.edu.tr adresine dilekçelerini tekrar göndermeleri gerekmektedir.

TEK.FAK.MAZERET-SINAV-LİSTESİ-2020-2021-GÜZ

11 Aralık 2020, Cuma 747 kez görüntülendi