LÖSEV – Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı olarak, 22 yıldır tüm Türkiye genelinde sayıları 45.000’i aşkın lösemi ve kanser tedavisi gören çocuklarımız ile ailelerine tamamen ücretsiz tedavi, eğitim ve konaklama hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor.

FAYDA (Farkındalık Yaratma ve Dayanışma) hareketi, LÖSEV’in tüm Türkiye’deki üniversitelerde yürüttüğü uzun soluklu bir projedir.

Üniversite öğrencilerine farkındalık, sosyal sorumluluk, iletişim ve gönüllülük bilinci aşılarken onların da pek çok farklı konuda kendilerini ve çevrelerini geliştirmeleri, deneyim kazanmaları, LÖSEV, lösemili ve kanserli çocuklar ve ülke yararına yapılan çalışmalara dahil olmaları hedeflenmektedir

Vakfın tüm Türkiye’deki üniversitelerin yöneticileri, akademisyenleri ve öğrencileri ile birlikte yürüttüğü FAYDA projesi; üniversite öğrenimi gören tüm öğrencilerde farkındalık yaratmak, sosyal sorumluluk projelerinde yer almasını sağlamak, iletişim becerilerini geliştirmek ve gönüllülük bilinci ile binlerce çocuk ve aileye fayda yaratmasını sağlamak amacıyla yürütülmektedir.

Vakıfın çalışmalarını tanıtıcı nitelikte olan iki video yayını aşağıda yer almaktadır:

LÖSEV FAYDA ekibine katılmak ve detaylı bilgi almak için fayda@losev.org.tr adresinden veya LÖSEV iletişim numaralarından  ulaşabilirsiniz.

Detaylı bilgi için: https://www.losev.org.tr/v6/sayfa/losev-fayda-43

11 Aralık 2020, Cuma 1744 kez görüntülendi