2019-2020 Eğitim-öğretim yılı bahar dönemi sonu itibariyle son sınıf öğrencisi olan ve staj yapması gereken ancak Covid-19 salgını nedeniyle 2019-2020 Yaz Döneminde staj yapacak işletme bulamayan fakültemiz öğrencilerinin istemeleri halinde işletmelerde yapacakları çalışmalara uygun olarak 2019-2020 eğitim-öğretim yılı yaz dönemine mahsus olmak üzere proje/ödev yöntemi ile stajlarını gerçekleştirme imkânı getirilmiştir.

Bu kapsamdaki öğrencilerimiz online staj başvurularında işletme bilgisi yerine proje/ödev yöntemi yazarak başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvuru yapan öğrencilerimizin proje/ödevleri ne zaman ve hangi yöntemlerle yapabilecekleri her bölümün staj komisyonlarında alınacak kararlar ile ileri bir tarihte belirlenip duyurulacaktır.

2019-2020 Eğitim-öğretim yılı bahar dönemi sonu itibariyle son sınıf olmayan öğrenciler için bu yıl staj yapma zorunluluğu bulunmamaktadır. Bu öğrenciler stajlarını proje/ödev yöntemi ile yapamazlar. Üniversitemiz Senato Kararları doğrultusunda, sadece son sınıf olan öğrencilerimiz bu yönteme başvurabilir.

Son sınıf olan öğrencilerimiz, yalnızca kendi istekleri ve tüm risk ve sorumlulukları kabul ederek, aşağıda belirtilen formatta ıslak imzalı staj beyan dilekçesi, iş güvenliği belgesi, staj başvuru formu ve cumartesi çalışma belgesini (hafta sonu staj yapacak öğrencilerimiz için) online başvuru sırasında sisteme yüklemeleri gerekmektedir. Öğrenciler sisteme yükledikleri belgeleri staj başlangıç tarihinden 1 hafta öncesine kadar  Teknoloji Fakültesi Dekanlığı’na posta/kargo yoluyla göndermeleri gerekmektedir.

Öğrencilerimiz en erken 06 Temmuz 2020 Pazartesi tarihi itibariyle stajlarına başlayabileceklerdir. Posta ve kargolarda meydana gelebilecek kaybolma ve gecikmelerden evrak gönderen öğrencilerimiz sorumludur.

 

Staj beyan dilekçesi

Yaz Stajı İş Akış Şeması

Yaz stajı başvuru formu

 

Adres: Teknoloji Fakültesi Dekanlığı, Afyon Kocatepe üniversitesi, Teknoloji  Fakültesi, ANS. Kampüsü, Gazlıgöl Yolu, 03200 Afyonkarahisar.

30 Haziran 2020, Salı 4556 kez görüntülendi