Ara sınıftaki (2 ve 3. Sınıf) öğrenciler için 2019-2020 eğitim-öğretim yılı yaz döneminde staj yapma zorunluluğu bulunmamakla birlikte salgın sonrası ileriki yıllarda stajlarını yapmaları önerilmektedir. Ara sınıftaki öğrenciler sadece kendi istekleri ve tüm risk ve sorumlulukları kabul ederek kendilerine staj yapacak işletme bulmaları halinde staj yapabileceklerdir. Ara sınıf öğrencilerimiz proje/ödev yöntemi ile staj yapamazlar.

Ara sınıf öğrencilerimiz, yalnızca kendi istekleri ve tüm risk ve sorumlulukları kabul ederek, aşağıda belirtilen formatta ıslak imzalı bir staj beyan dilekçesini ve iş güvenliği belgesini online başvuru sırasında sisteme yüklemeleri gerekmektedir. Öğrencilerin sisteme yükledikleri ıslak imzalı staj beyan dilekçelerini 25 Haziran 2020 Cuma günü mesai bitimine kadar posta/kargo yoluyla teslim etmeleri gerekmektedir. Öğrencilerimizin SGK girişlerinin yapılabilmesi için belirtilen tarihe kadar ıslak imzalı staj beyan dilekçesinin Teknoloji Fakültesi dekanlığına ulaştırılması gerekmektedir.

Öğrencilerimiz en erken 06 Temmuz 2020 Pazartesi tarihi itibariyle stajlarına başlayabileceklerdir. Posta ve kargolarda meydana gelebilecek kaybolma ve gecikmelerden evrak gönderen öğrencilerimiz sorumludur.

 

Staj beyan dilekçesi

Yaz Stajı İş Akış Şeması

Yaz stajı başvuru formu

 

Adres: Teknoloji Fakültesi Dekanlığı, Afyon Kocatepe üniversitesi, Teknoloji Fakültesi, ANS. Kampüsü, Gazlıgöl Yolu, 03200 Afyonkarahisar.

22 Mayıs 2020, Cuma 8402 kez görüntülendi