Üniversitemiz Senato’sunun 13 Mayıs 2020 tarihli toplantısında alınan karar gereğince sınav sonuçlarına itiraz etmek isteyen ya da mazeret sınavına girmek isteyen öğrencilerimiz eğitim-öğretim sınav yönetmeliğinde belirtilen süreler içerisinde başvurularını e-mail (öğrenci bilgi sistemi üzerinde kayıtlı olan e-mail adresi) yolu ile yapabileceklerdir.

İlgili Kararlar:

• Öğrencilerimiz tarafından sınav sonuçlarına ilişkin yapılacak itirazlar Ek’te verilen Maddi Hata dilekçesi doldurularak sınav sonuçlarının açıklandığı tarihten sonra 5 (beş) gün içerisinde başvuru yapmaları gerekmektedir.

• Ara sınavlara ilişkin mazeret beyanı için kanıtlayıcı belgelerin sınav tarihinden sonra 10 (on) gün içerisinde Mazeret Sınavı dilekçesi ile birlikte başvuru yapmaları gerekmektedir.

Öğrencilerimizin Ek’te örnek olarak verilen dilekçeleri doldurarak başvurularını ilgili karara göre Fakülte e-mail adresimiz olan teknoloji@aku.edu.tr ye belirtilen zaman zarfı içerisinde göndermeleri gerekmektedir.

Ek

Maddi Hata Dilekçesi