Üniversiteli gençlerimizin iş gücü piyasalarında hızlı ve doğru istihdamın sağlanması için çevrim içi bir platform olan Yetenek Kapısı hayata geçirilmiştir.

Platform ile Fakültemiz öğrencilerine ve mezunlarına da profillerini oluşturmalarının ardından platforma öz geçmişlerini yükleyerek işverenlere kendileri hakkında doğrudan bilgi verme imkânı sunulmaktadır.

Sistem üzerinden kariyer merkezleri ve/veya işverenler tarafından duyurulan kariyer fuarları / etkinlikleri ve ilgili eğitimleri inceleme fırsatı yakalayacak öğrencilerimiz ve mezunlarımız, söz konusu faaliyetlere başvuru da yapabilirler. İşverenlerin profillerini / sundukları kariyer imkânlarını inceleyebilir, yayınlanan iş / staj ilanlarına sistem üzerinden daha etkin ulaşabilir, başvuruda bulunabilirler. Bununla birlikte, kariyer merkezlerindeki kariyer danışmanlarından randevu alabilir, üniversiteler ve işverenler ile iletişim kurabilirler.

Yetenek Kapısına kaydınızı https://beta.yetenekkapisi.org/  adresinden yapabilirsiniz.

13 Şubat 2020, Perşembe 249 kez görüntülendi