Fakülte Dekanımız Prof.Dr. Ayhan EROL YÖK’te gerçekleştirilen Teknoloji Fakülteleri Dekanlar Konseyi Toplantısına katıldı.

Teknoloji Fakültelerinin mevcut durumunun etraflıca değerlendirildiği toplantı YÖK Başkanı Saraç’ın yaptığı konuşma ile başladı. Görev süresi boyunca muhtelif fakülte dekanlarının oluşturduğu konseylerle YÖK’te birçok toplantı gerçekleştirdiklerini hatırlatan Başkan Saraç, bu toplantılarda kendilerine iletilen bütün görüş ve önerileri ciddiyetle değerlendirdiklerini, öğrenciler, akademi ve ülkenin kalkınmasına katkısı olanları hiç beklemeksizin tatbik etme süreçlerini başlattıklarını, bu bağlamda Teknoloji Fakülteleri Dekanlar Konseyinden de gelecek önerileri de uygulamaya koyacaklarını ifade etti.

15 Kasım 2019, Cuma 371 kez görüntülendi