15 Mayıs 2019 Çarşamba günü saat 15:00’da Teknoloji Fakültesinde bitirme projeleri sergisi düzenlenecektir. Her öğretim elemanının en az iki adet poster ile birlikte, düzenlenecek olan sergiye katılmaları önemle rica olunur.

Not: Poster Hazırlanması Aşamasında Uyulacak Kurallar Aşağıdaki Gibidir:

• Posterler 70 x 90 cm boyutunda olmalıdır.
  • Üniversite logosu sağda ve fakülte logosu solda olmak üzere, posterin sağ veya sol köşesinde olacak şekilde yerleştirilecektir.
  • Poster başlığı 72 punto yazı karakterinde ve koyu (bold) olarak yazılmalıdır. Poster başlığının iki satırı geçmemesine özen gösterilmelidir.
  • Yazar Ad(lar)ı 36 punto yazı karakterinde ve koyu (bold) olarak yazılmalıdır.
  • Yazar adres(ler)i 36 punto yazı karakterinde yazılmalıdır.
  • Tüm yazarların adı, soyadı ve adresleri belirtilerek
  • Metin başlıkları 24 punto yazı karakterinde ve koyu (bold) olarak yazılmalıdır.
  • Metin 24 punto yazı karakterinde yazılmalıdır.
  • Kaynaklara metin içinde isim ve yıl ile atıf yapılmalı ve kaynakça bölümünde yer verilmelidir.
  • Posterler organizasyon komitesince belirlenecek numaralanmış panolara asılacaktır.
  • Poster sahipleri programda belirtilen süre ve saatlerde posterlerinin başında bulunacaklar ve çalışmaları konusunda bilgi vereceklerdir.
08 Mayıs 2019, Çarşamba 1537 kez görüntülendi