İŞKUR TARAFINDAN İŞ YERİ EĞİTİMİ- STAJ BAŞVURUSUNDA BULUNMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN BİLGİSİNE

İş yeri eğitimi ve yaz stajını İŞKUR aracılığı ile yapacak öğrencilerin, İŞKUR tarafından sigorta (SGK) girişi yaptırarak, aldıkları İşe Giriş Bildirgelerini Teknoloji Fakültesi Dekanlığına FAKS, POSTA veya taratıp E-MAİL ile göndermeleri gerekmektedir.

Bildirgelerini göndermeyen öğrencilerin tüm sorumlulukları kendilerine ait olup, İŞKUR tarafından yapılan bu sigorta (SGK) başvuruları bir defaya mahsus yapılmaktadır. Bu konuda öğrencilerin mağdur olmamaları için İş Yerine (staja) başlamadan Teknoloji Fakültesi veya İŞKUR bünyesinde hangi kurumdan başvuracaklarını kesinleştirmeleri gerekmektedir. Daha sonraki başvurular kabul edilmeyecektir.

Fax: 0272 228 14 49

E- Mail: teknoloji@aku.edu.tr