Fakültemizin müfredatına göre 3. sınıf II. Dönemde öğrencilerimizin bir kısmı işyeri eğitimine giderken bir kısmı fakültedeki eğitimine devam etmek zorundalar. Fakültemiz dekanlığı öğrencilerimizin mağdur olmamaları amacıyla taleplerinin dikkate alınması kararını almıştır. Bu vesileyle 3. Sınıf II. döneminde (6. yarıyılda) işyeri eğitimine gitmek isteyen/işyeri bulan öğrencilerimiz isimlerini Bölüm İşyeri Eğitimi Komisyon Başkanlığına (aşağıda isim listesi verilmiştir) yazdırmaları gerekmektedir.

Önemli Not: Eğer işyeri eğitimine gidecek ve gitmeyecek öğrenci sayıları dengeli olduğunda öğrenci seçimi tamamen öğrencilerimizin talepleri dikkate alınarak gerçekleştirilecektir. Aksi durumda, bölümler, öğrenci seçiminde insiyatif kullanma hakkına sahiptirler.

Bölüm Komisyon Başkanı Komisyon Bşk. Yrd.
Makine Mühendisliği Yrd. Doç. Dr. Muzaffer ERDOĞAN      Arş. Grv. Halit ARAT
Metalurji ve Malzeme Mühendisliği      Yrd. Doç. Dr. Halil AYTEKİN Arş. Grv. Yelda AKÇİN
Otomotiv Mühendisliği Yrd. Doç. Dr. İbrahim YAVUZ Arş. Grv. Harun YILDIRIM
Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Yrd. Doç. Dr. Murat CANER