Yükleme Tarihi:            25 Şubat 2023 Cumartesi 13:50

*Güncelleme Tarihi:

Güncelleme-1: 25 Şubat 2023 Cumartesi 17:00 (YÖS AİİT II ve YÖS Türk Dili II ders saatleri aşağıda belirtilmiştir.)

Güncelleme-2: 26 Şubat 2023 Pazar 20:40 (Otomotiv Mühendisliği Termodinamik II dersi Forum ve Canlı Ders saatleri değiştirilmiştir.)

Güncelleme-3: 28 Şubat 2023 Salı 15:00 (Bitirme Projesi saatleri eklenmiştir. Birleştirilen dersler kaldırılmıştır.)

Güncelleme-4: 01 Mart 2023 Çarşamba 13:20 (Otomotiv Mühendisliği Statik ve İşçi Sağlığı ve Güvenliği dersi Forum ve Canlı Ders Saatleri güncellenmiştir. Metalurji ve Malzeme Mühendisliği kapanan dersler kaldırılmıştır.)

Güncelleme-5: 02 Mart 2023 Perşembe 14:20 (Makine Mühendisliği İÖ Bitirme Projesi ders saatleri güncellenmiştir.)

Güncelleme-6: 01 Nisan 2023 Cumartesi 21:00 (Derslikler eklenmiştir)

*Değişiklik olması halinde güncelleme tarihi ile belirtilecektir.

Elektrik-Elektronik Mühendisliği  TIKLAYINIZ.

Makine Mühendisliği TIKLAYINIZ.

Mekatronik Mühendisliği TIKLAYINIZ.

Otomotiv Mühendisliği TIKLAYINIZ.

Metalurji ve Malzeme Mühendisliği  TIKLAYINIZ.

MTIİ Lab. : Mekanik Testler ve Isıl İşlemler Lab.  (Teknoloji ve Mühendislik Fakülteleri Merkezi Laboratuvar Binası)

ÜS Lab. : Üretim ve Süreçler Lab. (Teknoloji ve Mühendislik Fakülteleri Merkezi Laboratuvar Binası)

Yİ Lab. : Yüzey İşlemleri Lab. (Teknoloji ve Mühendislik Fakülteleri Merkezi Laboratuvar Binası)

MK Lab. : Malzeme Karakterizasyon Lab. (Teknoloji ve Mühendislik Fakülteleri Merkezi Laboratuvar Binası)

İYM Lab. : İçten Yanmalı Motorlar Lab. (Teknoloji ve Mühendislik Fakülteleri Merkezi Laboratuvar Binası)

TRS : Teknik Resim Sınıfı  (Teknoloji ve Mühendislik Fakülteleri Merkezi Laboratuvar Binası)

YÖS AİİT II (Öğr. Gör. Burak Ahmet SAKA) dersi Cumartesi günü 10:30-12:20,
YÖS Türk Dili II (Öğr. Gör. Mustafa ALKAN) dersi Cumartesi günü 08:30-10:20 saatleri arasında yapılacaktır.

* AİİT II ve Türk Dili II dersleri uzaktan eğitim ile sürdürülmektedir.

** U.E.=UES=Uzaktan Eğitim Sistemi

*** Sisteme öğrenci numarası ve OBS şifrenizle veya e-devlet şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

01 Nisan 2023, Cumartesi 3049 kez görüntülendi