Toyota Türkiye Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş., sosyal sorumluluk projesi kapsamında Afyon Kocatepe Üniversitesi’ne (AKÜ) teorik eğitimde kullanılmak üzere fabrikada testlerde kullanılan 1 adet Toyota Verso otomobil hibe etti.

AKÜ Teknoloji Fakültesi Otomotiv Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Bayrakçeken üniversite-sanayi işbirliği neticesinde Toyota fabrikası arasında iyi bir iletişim kurulduğunu belirterek, firmanın daha önce de üniversitede kullanılmak üzere motor, vites kutusu ve taşıt parçalarını hibe ettiğini kaydetti. Bayrakçeken, bu tür işbirliklerinin sektördeki diğer firmalarla da artarak devam edeceğini belirterek, “Başta Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Solak, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kubilay Aslantaş ve bölümümüz öğretim elamanları ve personeli olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Hibe otomobil AKÜ’de gerçekleştirilen Akademik Kurul toplantısı sonrası AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ın katıldığı bir törenle teslim edildi.

18mart1422

19 Mart 2014, Çarşamba 56 kez görüntülendi